take your real estate
dreams seriously

Elk pand is uniek en heeft zijn eigen signatuur. Of u nu potentiële koper of verkoper bent, we zijn ervan overtuigd dat we voor u de ultieme match vinden. Wij weten dat vastgoed kopen of verkopen niet louter om rationele aspecten gaat. Het gaat om een gevoel, om de sfeer en de ziel van een pand. 

Dankzij het RealtyDreamer® platform dompelt u ons onder in uw woondroom. U vertelt ons in woord en beeld hoe uw droomhuis eruit moet zien, tot in de kleinste details. Zo weten we waarnaar u op zoek bent – van de ‘look & feel’ tot de levensstijl en de woonbeleving waarnaar u verlangt.

Daarna gaan we voor u op zoek: naar het juiste pand dat helemaal is afgesteld op uw wensen en verwachtingen. Een match ‘made in heaven‘. Want dat is onze passie.

Share your dream,

we'll find your home

Uniek

matchmaking

Een 'matchmaker' platform voor architecturaal, historisch en mid- to high end vastgoed.

We begrijpen dat de zoektocht naar een eigendom meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.

Daarom bij ons geen ellenlange lijsten van panden, maar een netwerk aan eigenaars die wensen te verkopen.

RealtyDreamer®

Stap 1

Vertel ons over het huis van uw dromen

Via onze RealtyDreamer®

Stap 2

U wordt telefonisch gecontacteerd

Om uw wensen te begrijpen

Stap 3

We zoeken gericht en volledig anoniem

Zowel on- als offline

Stap 4

U ontvangt een
'private invitation'

Zodra we uw 'match' vinden

A game changing vision
by Caroline

“Na mijn opleiding Master in Marketing aan Vlekho Business School in Brussel, specialiseerde ik me verder als vastgoedmakelaar. 

 

Zo kon ik vormgeven aan mijn grote liefde: het verkopen van unieke woningenGeheel op mijn eigen manier. 

 

Ik ben van de overtuiging dat mensen niet zomaar een woning kopen, ze kopen een droom. Een gevoel.

Ondertussen heb ik het geluk om de vertrouwenspersoon te kunnen zijn van veel klanten. Zo begeleid ik hen in hun zoektocht naar hun ultieme droomwoning of help ik hen om hun luxe-eigendom te verkopen.”

"Persoonlijke aanpak
& absolute discretie"

Dankzij onze jarenlange ervaring in het high-end segment zijn we intussen expert in bruggen bouwen en in een nauwe begeleiding van beide partijen.

 

Onze klanten appreciëren een persoonlijke aanpak en absolute discretie. Wij zorgen vanaf het eerste gesprek voor een zorgeloze samenwerking, in alle confidentialiteit. Met een toegankelijke en warme service. 

 

Met het RealtyDreamer®- platform brengen we kopers en verkopers achter de schermen in verbinding met elkaar. Zonder ongewenste aandacht, schreeuwerige reclame of vitrines. 

 

Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw woonwensen. Zo kunnen we uw woondroom tot in de puntjes in woord en beeld vertalen in een persoonlijk moodboard.

 

"perfect match"

 

 

“We weten dat uw zoektocht verder gaat dan enkel het aantal slaapkamers en de prijs. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar die ene parel.

 

Dus gaan we – in alle anonimiteit – actief aan de slag met uw persoonlijk moodboard. Zowel on- als offline. Want niet elke eigenaar heeft toegang tot sociale media. Daarom pakken wij het op een andere manier aan. Op zoek naar de juiste woning.

 

Het droomhuis waarbij u een instant ‘klik’ voelt. U meteen verliefd wordt. Een woning die u niet meer loslaat. 

 

Wanneer we denken deze ‘perfect match’ gevonden te hebben, ontvangt u van ons meteen een ‘private invitation’.  

 

En geven we u met plezier een rondleiding in de woning die wellicht uw nieuwe thuis zal worden.

 

 

Realty Dreamer®

RealtyDreamer® | A member of the 1st Quality Group