Dé klik

dat 'instant' warm gevoel.
vanaf de eerste seconde.

Elk pand is uniek en heeft zijn eigen signatuur. Of u nu potentiële koper of verkoper bent, we zijn ervan overtuigd dat we voor u dé ultieme match vinden. Want wij weten dat vastgoed (ver)kopen niet louter om rationele aspecten gaat. Het gaat om een gevoel, om de sfeer en de ziel van een pand. En zoveel méér dan dat.

Dankzij het RealtyDreamer® platform leren we uw droompand kennen tot in het kleinste detail. We nemen graag de tijd om de woning van uw dromen in detail te visualiseren. Om te ontdekken en te begrijpen wat voor u de essentie is van hét ideale pand. Zo weten we exact waarnaar u op zoek bent – van de look & de feel tot de levensstijl en de ‘woonbeleving’ die u zoekt. 

En dan gaan we voor u op zoek: naar een schitterend pand dat helemaal is afgesteld op uw wensen. Een match made in heaven. Want dat is onze passie.

Find a home

That suits your lifestyle

Uniek

RealtydReamer®

Het platform voor de confidentiële (ver)koop van luxevastgoed.

We begrijpen dat de zoektocht naar een droomwoning meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.

Daarom bij ons geen ellenlange lijsten van panden, maar een uitgebreid netwerk aan eigenaars die wensen te verkopen.

Dat maakt ons anders.

Caroline & Stefan

Stap 1

Visualiseer uw ultieme droomwoning

Via onze RealtyDreamer®

Stap 2

We contacteren u
voor een afspraak

Om uw verwachtingen te begrijpen

Stap 3

We gaan voor u
gericht op zoek

Zowel on- als offline

Stap 4

U ontvangt een
'Private Invitation'

Wanneer we the 'perfext' match vinden

Ons verhaal

"Géén klassiek makelaarsverhaal"

Hét uitgangspunt voor de opstart van 1st Quality in 2011.

Na mijn opleiding Master in Marketing aan de Vlekho Business School in Brussel, ben ik mij verder gaan specialiseren als vastgoedmakelaar.

Zo kon ik vorm geven aan mijn voorliefde. Het verkopen van high-end vastgoedGeheel op mijn eigen manier.

Ondertussen heb ik het absolute voorrecht genoten om de vertrouwenspersoon te mogen zijn van vele klanten. Van de zoektocht naar dé ultieme droomwoning, over de verkoop van luxe-eigendommen. 

Persoonlijk contact & discretie


Dé benadering waar onze klanten op staan. Een volstrekt zorgeloze samenwerking, in alle vertrouwelijkheid. Vanaf het eerste gesprek. Met een toegankelijke en warme service. 

Met het RealtyDreamer®- platform focussen we op een uiterst persoonlijke en betrokken begeleiding onder de radar. Zonder ongewenste aandacht, schreeuwerige reclame of vitrines. 

We nemen de tijd om de woning van uw dromen te visualiseren. Om te ontdekken en te begrijpen wat voor u de essentie is van hét ideale pand. En dan gaan wij voor u anoniem op zoek: naar een schitterend pand dat helemaal is afgesteld op uw wensen.  

Dé eigendom waarbij u vanaf de eerste seconde de ‘klik’ ervaart. Een gevoel dat u overvalt en niet meer loslaat.

omgeving, stijl,
persoonlijkheid & lifestyle

U dompelt ons onder in alle aspecten van uw woondroom. U vertelt ons de kleinste details – van de look & feel tot de levensstijl en de ‘woonbeleving’ – die u zoekt. 

Een buitengewone aanpak waarbij we uw leefwereld en verwachtingen ontdekken én begrijpen. En dat in alle vertrouwelijkheid.

Wanneer we denken uw ultieme woondroom gevonden te hebben, ontvangt u van ons meteen een ‘Private Invitation’.  

Zo vinden we ‘the perfect match‘. 

Want we begrijpen dat de zoektocht naar een droomwoning meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.

 

A member of the

1st Quality Group

Private Office Knokke

Ferdinand Mosselmanstraat 18 bus 11
8300 Knokke

Private Office Waasland

Ruisstraat 134
9140 Tielrode