De'klik'

the 'perfect' match.
Dé IDEALE KOPERS.

Elk pand is uniek en heeft zijn eigen signatuur. Of u nu potentiële koper of verkoper bent, we zijn ervan overtuigd dat we voor u dé ultieme match vinden. Want wij weten dat vastgoed (ver)kopen niet louter om rationele aspecten gaat. Het gaat om een gevoel, om de sfeer en die ziel van een pand. En zoveel méér dan dat.

Met RealtyDreamer® willen we het klassieke verhaal van vastgoed verkopen een niveau hoger tillen. Dat is waarom wij het anders aanpakken.

Via ons platform leren we het droompand van potentiële kopers tot in het kleinste detail kennen. Zo weten we exact waarnaar zij op zoek zijn - van de look & feel tot de levensstijl en de 'woonbeleving' en kunnen we een eigendom exclusief onder de aandacht brengen bj die selecte groep van potentiële kopers. Steeds mét behoud van de publieke kopersmarkt.

Your home,

the story of a dream

Matching

we zoeken 'the perfect match'

We doen er alles aan om u in alle vertrouwelijkheid verder te helpen. U hoeft u dus geen zorgen te maken over uw privacy - we've got it covered!

Ons matchingproces verloopt onder de radar, zonder ongewenste aandacht of nieuwsgierige kijkers.

Uniek

REALTYDREAMER®

Het platform voor de confidentiële (ver)koop van luxevastgoed.

We begrijpen dat de verkoop van een woning meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.

Daarom bij ons geen ellenlange lijsten van panden, maar een uitgebreid netwerk van potentiële kopers, onze 'Private Members'.

Dat maakt ons anders.

Caroline & Stefan

Stap 1

Visualiseer de beleving
van uw eigendom

Via onze RealtyDreamer®

Stap 2

We contacteren u
voor een afspraak

Volledig vrijblijvend

Stap 3

We komen
discreet ter plaatse

In alle vertrouwelijkheid

Stap 4

We tillen uw verkoop
een niveau hoger

En vinden 'the perfect match'

Ons verhaal

"Géén klassiek makelaarsverhaal"

Hét uitgangspunt voor de opstart van 1st Quality in 2011.

Na mijn opleiding Master in Marketing aan de Vlekho Business School in Brussel, ben ik mij verder gaan specialiseren als vastgoedmakelaar.

Zo kon ik vorm geven aan mijn voorliefde. Het verkopen van high-end vastgoedGeheel op mijn eigen manier.

Ondertussen heb ik het absolute voorrecht genoten om de vertrouwenspersoon te mogen zijn van vele klanten. Van de zoektocht naar dé ultieme droomwoning, over de verkoop van luxe-eigendommen.

Persoonlijk contact & discretie

Dé benadering waar onze klanten op staan. Een volstrekt zorgeloze samenwerking, in alle vertrouwelijkheid. Vanaf het eerste gesprek. Met een toegankelijke en warme service.

Met het RealtyDreamer®-platform focussen we bewust op een uiterst betrokken begeleiding onder de radar, dicht bij u. Zonder schreeuwerige reclame of vitrines. 

We maken de tijd om te luisteren en doelgericht te zoeken naar potentiële kopers. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in het luxesegment zijn we intussen expert in bruggen bouwen én in de persoonlijke, nauwe begeleiding van beide partijen. 

 

 

Omgeving, stijl,
persoonlijkheid & lifestyle

Dankzij het RealtyDreamer®-platform leren we het droompand van potentiële kopers kennen tot in het kleinste detail. 

Zo weten we exact waarnaar zij op zoek zijn – van de look & feel tot de levensstijl en de ‘woonbeleving’ – en kunnen we uw eigendom exclusief onder de aandacht brengen bij die selecte groep van potentiële kopers. Steeds mét behoud van de publieke kopersmarkt. 

Een buitengewone aanpak waarbij we zowel on-als offline gericht op zoek gaan naar ‘the perfect match‘. 

Onze manier om de verkoop van luxevastgoed een niveau hoger te tillen. 

Want we begrijpen dat de verkoop van een eigendom meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend. 

A member of the

1st Quality Group

Private Office Knokke

Ferdinand Mosselmanstraat 18 bus 11
8300 Knokke

Private Office Waasland

Ruisstraat 134
9140 Tielrode