sell your home the confidential way

Elk pand is uniek en heeft zijn eigen signatuur. Of u nu potentiële koper of verkoper bent, we zijn ervan overtuigd dat we voor u de ultieme match vinden. Wij weten dat vastgoed kopen of verkopen niet louter om rationele aspecten gaat. Het gaat om een gevoel, om de sfeer en de ziel van een pand.

Met RealtyDreamer® tillen we het klassieke verhaal van vastgoed verkopen niveau hoger. Via ons platform leren we het droomhuis van potentiële kopers tot in het kleinste detail kennen. Zo weten we waarnaar zij op zoek zijn - van de 'look & feel' tot de levensstijl en de woonbeleving.

Op deze manier kunnen we uw eigendom exclusief onder de aandacht brengen bij een selecte groep van koopkrachtige klanten. Steeds met behoud van de publieke kopersmarkt.

Your home,

the story of a dream

Matching

WE kennen UW IDEALE KOPER

We doen er alles aan om u in alle confidentialiteit verder te helpen. U hoeft u dus geen zorgen te maken over uw privacy - we've got it covered!

Ons matchingproces verloopt onder de radar, zonder ongewenste aandacht of nieuwsgierige kijkers.

Uniek

matchmaking

Een 'matchmaker' platform voor architecturaal, historisch en mid- to high end vastgoed.

We begrijpen dat de verkoop van een eigendom meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.

Daarom bij ons geen ellenlange lijsten van panden, maar een uitgebreid netwerk van koopkrachtige klanten.

RealtyDreamer®

Stap 1

Vertel ons wat uw woning uniek maakt

Via onze RealtyDreamer®

Stap 2

U wordt telefonisch gecontacteerd

Volledig vrijblijvend

Stap 3

We komen
anoniem ter plaatse

In alle vertrouwelijkheid

Stap 4

We tillen uw verkoop
een niveau hoger

En vinden uw ideale kopers

A game changing vision
by Caroline

“Na mijn opleiding Master in Marketing aan Vlekho Business School in Brussel, specialiseerde ik me verder als vastgoedmakelaar. 

 

Zo kon ik vormgeven aan mijn grote liefde: het verkopen van unieke woningenGeheel op mijn eigen manier. 

 

Ik ben van de overtuiging dat mensen niet zomaar een woning kopen, ze kopen een droom. Een gevoel.

Ondertussen heb ik het geluk om de vertrouwenspersoon te kunnen zijn van veel klanten. Zo begeleid ik hen in hun zoektocht naar hun ultieme droomwoning of help ik hen om hun luxe-eigendom te verkopen.”

"Persoonlijk contact
& absolute discretie"

“Dankzij onze jarenlange ervaring in het high-end segment zijn we intussen expert in bruggen bouwen én in een nauwe begeleiding van beide partijen.

Onze klanten appreciëren een persoonlijke aanpak en absolute discretie. Wij zorgen vanaf het eerste gesprek voor een zorgeloze samenwerking, in alle confidentialiteit. Met een toegankelijke en warme service. 

Met het RealtyDreamer®- platform brengen we potentiële kopers en eigenaars in alle confidentialiteit in verbinding met elkaar. Zonder ongewenste aandacht, schreeuwerige reclame of vitrines. 

Uw pand wordt enkel in verbinding gebracht met koopkrachtige klanten – onze private clients – wanneer er een ‘match’ is.

 

"perfect match"

“U dompelt ons onder in het verhaal van uw eigendom – van de architectuur tot de bijzondere levensstijl en de woonbeleving – waarover uw pand beschikt. 

We interesseren ons in uw eigendom en zijn bewoners. Uw woning begrijpen én aanvoelen is voor ons essentieel. Het is de basis voor onze zoektocht naar dé ideale kopers.

Potentiële kopers – onze ‘private clients’ – zoeken een woning waar ze instant verliefd op worden. Achter de schermen wachten zij geduldig op het juiste pand. De perfecte match die wij voor hen vinden.  

Want we begrijpen dat de aankoop van een woning meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.”

 
 

Realty Dreamer®

RealtyDreamer® | A member of the 1st Quality Group