De'klik'

the 'perfect' match
Dé IDEALE KOPERS

Elk pand is uniek en heeft zijn eigen signatuur. Of u nu potentiële koper of verkoper bent, we zijn ervan overtuigd dat we voor u dé ultieme match vinden. Want wij weten dat vastgoed kopen of verkopen niet louter om rationele aspecten gaat. Het gaat om een gevoel, om de sfeer en de ziel van een pand. En zoveel méér dan dat.

Met RealtyDreamer® willen we het klassieke verhaal van vastgoed verkopen een niveau hoger tillen. Dat is waarom wij het anders aanpakken.

Via ons platform leren we het droomhuis van potentiële kopers tot in het kleinste detail kennen. Zo weten we exact waarnaar zij op zoek zijn: van de look & feel tot de levensstijl en de 'woonbeleving'.

Zo kunnen we een eigendom exclusief onder de aandacht brengen bij die selecte groep van potentiële kopers. Steeds mét behoud van de publieke kopersmarkt.

Your home,

the story of a dream

Matching

we zoeken 'the perfect match'

We doen er alles aan om u in alle confidentialiteit verder te helpen. U hoeft u dus geen zorgen te maken over uw privacy - we've got it covered!

Ons matchingproces verloopt onder de radar, zonder ongewenste aandacht of nieuwsgierige kijkers.

Uniek

REALTYDREAMER®

Een 'matchmaking' platform voor unieke woningen.

We begrijpen dat de verkoop van een eigendom meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.

Daarom bij ons geen ellenlange lijsten van panden, maar een uitgebreid netwerk van potentiële kopers.

Dat maakt ons anders.

Caroline & Stefan

Stap 1

Vertel ons - discreet - over uw woning

Via onze RealtyDreamer®

Stap 2

U wordt telefonisch gecontacteerd

Volledig vrijblijvend

Stap 3

We komen
anoniem ter plaatse

In alle vertrouwelijkheid

Stap 4

We tillen uw verkoop
een niveau hoger

En vinden uw ideale kopers

Ons Verhaal
by Caroline

“Na mijn opleiding ‘Master in Marketing’ aan Vlekho Business School in Brussel, specialiseerde ik me verder als vastgoedmakelaar. 

 

Zo kon ik vormgeven aan mijn grote liefde: het verkopen van unieke woningenGeheel op mijn eigen manier. 

 

Ik ben van de overtuiging dat mensen niet zomaar een woning kopen, ze kopen een droom. Een gevoel.

Ondertussen heb ik het geluk om de vertrouwenspersoon te kunnen zijn van veel klanten. Zo begeleid ik hen in hun zoektocht naar hun ultieme droomwoning of help ik hen om hun luxe-eigendom te verkopen.”

"Persoonlijk contact
& absolute discretie"

“Dankzij onze jarenlange ervaring in het high-end segment zijn we intussen expert in bruggen bouwen én in een nauwe begeleiding van beide partijen.

Onze klanten appreciëren een persoonlijke aanpak en absolute discretie. Wij zorgen vanaf het eerste gesprek voor een zorgeloze samenwerking, in alle confidentialiteit. Met een toegankelijke en warme service. 

Met het RealtyDreamer®- platform focussen we op een persoonlijke en betrokken begeleiding onder de radar. Zonder ongewenste aandacht, schreeuwerige reclame of vitrines. 

We nemen de tijd om de droomwoning van potentiële kandidaat-kopers te visualiseren. Om te ontdekken en te begrijpen wat voor hen dé essentie is van hét ideale pand.  

Tenslotte gaan wij voor hen anoniem op zoek afgesteld op hun wensen. Dé eigendom waarbij zij vanaf de eerste seconde de ‘klik’ ervaart. Een gevoel dat hen overvalt en niet meer loslaat.”

 

"perfect match"

“Wij willen graag dat u ons onderdompelt in alle aspecten van uw eigendom. U vertelt ons het verhaal achter uw pand – van de architectuur tot de bijzondere levensstijl en de ‘woonbeleving’ – waarover uw eigendom beschikt. 

Een buitengewone aanpak waarbij we uw leefwereld en verwachtingen ontdekken én begrijpen. En dat in alle confidentialiteit.

Daarna gaan we – off market – op zoek naar uw ideale kopers. Zo vinden we ‘the perfect match‘.

 
We begrijpen dat de verkoop van uw woning meer inhoudt dan het voor de hand liggende. Het is net zoals kunst. Het gevoel en de beleving zijn doorslaggevend.”


See you !

let's keep in touch

A member of the 1st quality group

Private Office Knokke

Ferdinand Mosselmanstraat 18 bus 11
8300 Knokke

Private Office Waasland

Ruisstraat 134
9140 Tielrode